sobota 20. augusta 2011

Queen of Montana

Túto sadu som pomenovala Queen of Montana. Pozostáva z náušníc a dlhého náhrdelníka, ktorý sa prevlieka cez hlavu. Pôvodne som si ju chcela nechať pre seba, no nakoniec bude darčekom  pre moju "mliečnu mamu" Zuzku :)




Recycled Swarovski Ball

Na požiadanie som zrecyklovala sadu zo Swarovski bicone vo farbe Light Peach na Swarovski Ball :)

nedeľa 14. augusta 2011

Blue Jeans

Základom nápaditého náramku Blue Jeans je Swarovski Square v odtieni Meridian Blue, ktorý je z dvoch strán obšitý kvalitnými korálkami Toho Treasure 11/0. Zapínianie som zvolila viazanie na stužku, čím získal  náramok variabilnú dĺžku. A vďaka svojej "jeans" farbe, je skvelým spoločníkom k elegantným aj športovejším outfitom.



A ja v úlohe modelky :) 

Vanilla Ice

A ďalším kúskom vytvorených z (nielen) mojich obľúbených šitých guličiek je náramok Vanilla Ice. Je v štýle "žužu", kde sa šité mini guličky striedajú s kvalitnými matnými perličkami značky Preciosa.  



Wedding II

Sada Wedding mala taký úspech, že som s malilinkou obmenou robila ešte jednu. A k tej prvej, ktorá bola mojím svadobným darom vznikol na želanie ešte prstienok :) A k druhej sade bol prirobený na želanie zasa prívesok :)  



Indian Summer VI

Indian Summer VI je náhrdelník v kombinácii fialových a zlatých odtieňov. Je zavesený na dlhej saténovej šnúrke, ktorej dĺžka sa dá jednoducho upraviť uviazaním.  



Bambou II

Náramok Bambou II v medeno-béžovej kombinácii bol vyrobený na želanie pre moju pani profesorku :) Jeho dĺžka je cca 17cm a zapína sa na magnetické viacradové zapínanie v mosadznej farbe z obyčajného kovu bez obsahu niklu.