nedeľa 22. mája 2011

Jedno pekné popoludnie...

Jedno pekné popoludnie sme sa stretli s kamoškami. Krásne slnečné počasie, letná terasa, vychadené drinky... Jedna Saša (konkrétne ja) doniesla svoje výtvory, druhá Saša zasa skvelý cit pre detail a svoj nový objektív. Výsledok je takýto :)

Sada Mini Beads II

Bambou

Tyrkys Beads

Terra

La Phalange

Fotografka : Alexandra Taligová
Modelky : Nina Volenticsová a Peťa Matláková

ĎAKUJEM KOČENY! :)

La Phalange

La Phalange v námorníckom štýle je nápaditým doplnkom vďaka množstvu použitých koráliek Swarovski bicone vo farbe Mettalic Blue. Oblúčka je tvorená technikou Peyote, pričom použité boli korálky Toho Treasure 11/0 v povrchovej úprave Sterling Plated.



Design : Peetje

Red Beads

Red Beads predstavujú ďaľšie náušničky tvorené obšitými guličkami. Už mi vzniká slušná kolekcia :) Tieto sú vo výraznej červenej farbe, doplnené o krásne filigrány v starostriebornej farbe a háčikmi z chirurgickej ocele a gumenými zarážkami proti strate.   

Terra

Terra predstavuje neobyčajný prsteň, ktorého hlavnú úlohu hrá krásný Swarovski Princess Baguette vo farbe Erinite. Po stranách ho dopĺňajú korálky Swarovski bicone a kvalitné japonské korálky Toho 15/0. Obrúčka je vytvorená pomocou sklenených korálok v bronzovom odtieni.



Design : Steven

Lila´s Beads

Obľúbené šité guličky, tentokrát v jarnej, pastelovej Lila farbe. Obšité guličky sú zavesené na kreole a doplnené o Riverstone a Swarovski perličky. Háčik je z nehrdzavejúcej ocele s gumenými zarážkami proti strate.