sobota 16. apríla 2011

Môj prvý šujtáš...

Veľmi sa mi páčia šperky vytvorené šujtášom a obdivujem každú korálkarku, ktorá takéto šperky vytvára. Vďaka Zuzke Szilágyi, ktorá mi ukázala ako na to, vznikli tieto náušničky. Ďakujem Zuzi :)


A znova Mini Beads... :)

Kolekciu Mini Beads dopĺňa aj sada náhrdelníka a náušničiek. Náhrdelník bol navrhnutý ku krku tak, aby na ňom vynikli štyri mini guličky v medeno-tyrkysových odtieňoch. Doplňajú ich malé tyrkysové náušničky. Použité komponenty boli v medenej povrchovej úprave bez obsahu niklu.



Mini Beads II

Náušničky Mini Beads tvorí desať mini guličiek, obšitých korálkami Toho 15/0. Guličky oddeľujú malé 3mm korálky, sú navlečené na 45mm kreole a doplnené o afro-háčiky. Všetky použité komponenty sú z 925 striebra.


Inšpirácia od : TQB Designs

Mašlička

Mašlička je milým príveskom, ktorý je vytvorený technikou Brick Stitch a Peyote. Použité boli kvalitné japonské korálky Miyuki Delica a pozlátená šlupňa. Prívesok je možné zavesiť na retiazku, poplastované lanko alebo kožu. 


Indian Summer IV

Náhrdelník Indian Summer IV bol vyrobený na želanie :)


Mini Beads

Náušničky Mini Beads tvoria malé milé guličky, ktoré sú obšité kvalitnými korálkami Toho 15/0. Tie sú doplnené o krásne filigrány v starostriebornej povrchovej úprave a háčiky z chirurgickej ocele. 

Bambou

Náramok Bambou je výrazným doplnkom, ku ktorému je vhodné obliecť si niečo jednoduchšie a hlavne jednofarebné. Tvoria ho korálky Toho Treasure 10/0, Toho 11/0 a 15/0 a samozrejme krásne korálky Swarovski bicone vo farbe Rose Comet Argent Light. Zapínanie je na zaväzovanie pomocou čiernej stuhy, čím sa naskytla možnosť regulovať jeho celkovú dĺžku. 




Design : Pencio

Swarovski Ball po druhé, po tretie, po štvrté...

Prívesok Swarovski Ball zaujal sestrine kolegynky a tak v krátkom čase vznikli hneď tieto tri verzie.

Swarovski Ball II - vo farbe Aquamarine
 

 Swarovski Ball III - vo farbe White Opal

Swarovski Ball IV - vo farbe Tyrkys 2xAB

Luna II

Náhrdelník Luna II v tyrkysovej farbe bol vyrobený na želanie. Veľkú guličku Luna dopĺňajú tri obšité guličky. K náhrdelníku patria aj náušničky Mini Beads, samozrejme v tyrkysovej farbe a použité boli len komponenty z 925 striebra.