štvrtok 30. decembra 2010

Serpentine

Po tom, ako som objavila náramok Serpentine hneď som sa do neho zamilovala. Tak som si spravila radosť a je tu môj "chameleón" :)
Tvoria ho korálky Toho Treasure 11/0 v troch farbách, korálky Toho 15/0 a korálky Swarovski bicone vo farbe Fern Green a Purple Velvet. Zapínanie je na magnet z 925 striebra.  



Design : Zuzzl

Asteride

Náramok Asteride v príjemných teplých tónoch vás zahreje v týchto chladných dňoch. Skladá sa zo šiestich samostatných častí, ktoré spájajú 4mm korálky Swarovski bicone vo farbe Fuksia. Použité boli korálky Toho Treasure 11/0 v zlatavej a matnej hnedej farbe, korálky Toho 8/0 a 11/0 v bronzovej farbe a taktiež korálky Toho 15/0. Zapínanie je na klasickú karabínku, v medenej farbe bez obsahu niklu. Náramok je celkovo dlhý 17cm, plus predlžovacia retiazka doplnená o prívesok motýlika ponúka ďaľšie 2cm. 



Design : Yelona

piatok 17. decembra 2010

RAW

Kamienky Swarovski Square sú úžasné svojim výbrusom, farebnosťou a leskom. Jednoznačne patria k mojim obľúbencom :) Tento čakal nejakú tu dobu na svoju finálnu podobu, no dočkal sa... Je obšitý jednoduchou technikou RAW, pomocou 3mm sklenených korálok vo farbe Jet Mat AB a korálok Toho Treasure 11/0 a zavesený na hrubšej koženej šnúrke. 


Inšpirácia od Kriszdesign

Absinthe

Prívesok Absinthe z dielne Biloba boli vytvorený ako dvojička k už (môjmu) existujúcemu. Kvôli zachovaniu originálnosti akurát v opačných farbách.

Hot Chocolate

Hot Chocolate je myslím výstižný názov pre tento skvelý náramok. Na obľúbené šité guličky v tyrkysovo-hnedej kombinácií boli použité korálky Toho 11/0. Doplnené sú o voskované perličky tmavohnedej farby. Celok je navlečený na poplastovanom lanku a ukončený medenými bižutérnymi komponentami bez obsahu niklu. Zapínanie je na klasickú karabínku. 


Anabel

Náušničky Anabel sú milým doplnkom, na ktoré boli použité tie najkvalitnejšie materiály. Konkrétne základ tvoria Swarovski Chatony vo farbe Pacific Opal, obšité korálkami Toho Treasure 11/0 a doplnené korálkami Toho 15/0 v povrchovej úprave Bright Sterling Plated. Taktiež boli použité 3mm a 4mm korálky Swarovski bicone vo farbe Cyclamen Opal a malé afroháčiky z 925 striebra.


Design : Niro

sobota 11. decembra 2010

Cushion Cut

Náušničky sa skladajú zo Swarovski 12mm Cushion Cut kamienkov v úžasnej farbe Indicolite. Obšité sú technikou Peyote kvalitnými korálkami Toho Treasure 11/0 a Toho 15/0 a dopĺňa ich voskovaná perlička v ladiacej farbe. Náušnicový háčik je v starostriebornej farbe z obecného kovu bez obsahu niklu.