utorok 24. augusta 2010

Oblúbené šité guličky

Sada vyrobená ako darček :) Pozostáva z náhrdelníka, ktorý tvoria tri šité guličky v striebristých farbách. Kombinácia striebornej, fialovej a smaragdovo zelenej upúta a oživý všedné dni. Guličky sú zavesené na kvalitnej postriebrenej retiazke značky Beadalon, ktorá má dĺžku 70cm. Náušničky tvoria obšité guličky vo fialovej farbe, zavesené na modernom 925 striebornom háčiku.





nedeľa 1. augusta 2010

Absinthe

Prívesok Absinthe je zo štýlu Biloba. Tvorí ho Swarovski Rivoli, české sklenené korálky Jablonex vo farbe Jet a Crystal a japonské korálky Toho Treasure 11/0 a Toho 15/0. Na konci vysí sklenená slza značky Preciosa. Prívesok vysí na troch poplastovaných lankách v čiernej farbe, ktoré sú doplnené čiernymi bižutérnymi komponentami z obecného kovu bez obsahu niklu. Zapínanie je na magnet. Dĺžka náhrdelníku je 43cm a dĺžka prívesku je 6cm.

Opäť šité guličky :)

Náhrdelník zo šitých guličiek je milým doplnkom (nie len) na letné dni. Príjemná bledo-modrá oživý jednofarebné tričko, top alebo blúzku. Guličky sú zavesené na kvalitnej postriebrenej retiazke značky Beadalon. Retiazka má dĺžku 70cm.


Touareg

Touareg je prívesok v štýle Biloba v jemnej šedo-tyrkysovej kombinácií. Základ tvorí Swarovski gulatá korálka vo farbe Crystal AB, ktorá je obšitá kvalitnými japonskými korálkami Toho Treasure 11/0 v troch farbách. Použité boli aj české sklenené korálky a korálky Swarovski bicone. Prívesok je zavesený na troch poplastovaných lankách, ktoré sú doplnené o bižutérne komponenty v striebornej farbe. Zapínanie je klasické na karabínku. Celková dĺžka prívesku je 5cm a dĺžka náhrdelníku z laniek je 43cm.