štvrtok 3. júna 2010

Sada Swarovski Square

Táto úžasná sada bola vytvorená na želanie :) 
Sada Swarovski Square pozostáva z náušníc a náhrdelníka. Na náušničky boli použité 14mm kamienky a na náhrdelník 20mm kamienok Swarovski vo farbe Crystal Comet Argent Light. Kamienky sú obšité korálkami Toho Treasure 11/0 v tmavo-modrej farbe. Doplnky ako uzatvárateľné háčiky, šlupňa, retiazka, ukočenie a zapínanie a aj predlžovacia retiazka sú z 925 striebra.




Design : Dulcey  Heller

Kolekcia Swarovski Hearts

Kolekcia Swarovski Hearts obsahuje aj milý malý doplnok na ktorýkoľvek mobil. Potrebné je mať len uško na zavesenie a hneď je mobil skrášlený ;)





Kolekcia Swarovski Hearts

Tento rok je rok srdiečok :) Náramok z 925 striebra je doplnený o 6ks Swarovski srdiečka vo farbe Air Blue Opal a o štrasové prívesky. Dĺžka náramku je 19cm.  


Adagio

Prsteň Adagio je úžasným doplnkom, vďaka svojej veľkosti a nápaditosti. Hlavnú časť tvorí Swarovski kamienok v tvare Navette vo farbe Rose Satin. Vrchnú časť ďalej tvoria korálky Swarovski bicone vo farbe Crystal Satin (8ks) a Rose Satin (28ks) a korálky Toho 11/0. Spodná časť, rovnako ako obrúčka sú zo sklenených českých korálok vo farbe Jet. 




(fotky trochu skresľujú skutočnú farbu prsteňa)
Design : Flot de Paris