štvrtok 29. apríla 2010

Blue Lagoon

Náhrdelník Blue Lagoon pozostáva z piatich jednotlivých častí. Každú tvoria sklenené korálky Jablonex a korálky Toho rôznych farieb aj veľkostí. Náhrdelník visí na štyroch poplastovaných lankách v tyrkysovej a striebornej farbe. Koncovky, krúžky aj zapínanie je z 925 striebra. 




Design : Mu

Green Ring

Náuničky Green Ring sú tvorené technikou peyote. Použité boli kvalitné japonské korálky Toho v troch veľkostiach. Celok je doplnený voskovanými perličkami. Háčiky sú striebornej farby z obecného kovu bez obsahu niklu. 



Retro Spring

Súprava náramku a náušničiek Retro Spring. Drevené korálky obšité japonskými korálkami Toho v bledožltej a tyrkysovej farby sú doplnené vzorovanými korálkami z indického skla. Každá časť je navlečená na bižutérnej ihle, ktoré sú spojené krúžkami a ozdobené kvetinkami. Zapínanie je na O-T. Kovové časti sú z obecného kovu bez obsahu niklu v striebornej farbe. Náramok má dĺžku 20cm. 




Šijem, šijem pomaličky...

Náramok Rose & Jet. Hlavnú časť tvoria obšité guličky japonskými korálkami Toho. Celok je doplnený o ručne robené dvojfarebné korálky, čierne korálky a korálky z indického skla, oddelené medzikusmi z tibetského striebra. Všetko je nalvečené ma poplastovanom lanku, s 925 strieborným ukončením a zapínaním na karabínku. Dĺžka náramku je 20cm.



Seherezada

Náramok Seherezada je krásny doplnok, tvorený zo sklenených korálok Jablonex v čiernej farbe. Je doplnený korálkami Toho 15/0 a korálkami z minerálu tyrkys. Zapínanie je na karabínku z obecného kovu bez obsahu niklu v čiernej farbe. Celková dĺžka náramku je 18cm, plus predlžovacia retiazka dozdobená korálkou z tyrkysu. 




Druhá varianta náramku, s použitím voskovaných perličiek vo farbe kiwi. Barokový štýl a zapínanie na mechanizmu O-T vám umožní nosiť ho ako doplnok vášho denného outfitu.


nedeľa 4. apríla 2010

Valerie

Náramok Valerie je tvorený z guličiek, pričom jedna sa skladá z 30ks korálkov. Použité boli Swarovski Bicone vo farbe Crystal Golden Shadow a sklenené korálky Jablonex vo farbe Bronze a Crystal Shadow. Dpĺňajú ich veľké sklenené korálky v hnedej menivej farbe. Všetko je navlečené na poplastovanom lanku s filigránovým zapínaním v medenej farbe. Dĺžka náramku je cca 17,5 cm.  




Design : Valerie Hector

Ophelia

Náušničky Ophelia sú tvorené z 8mm Swarovski Chaton-ov vo farbe Amethyst, doplnené korálkami Swarovski Bicone vo farbe Crystal Satin a korálkami Toho 11/0. Náušničky sú z 925 puncovného striebra a  velkosť jednej je cca 1,4 cm. 




Design : Zsuzsanna Tóth

Náramok

Náramok so šitých guličiek z japonských korálkov Toho vo farbe Metallic Purple/Green Iris a sklenených korálok vo farbe Peridot. Každá časť je navlečená na bižutérnej ihle, ktoré sú spojené krúžkami a ozdobené rôznymi príveskami z tibetského striebra. Zapínanie je na jednoduhý O-T mechanizmus. Všetky kovové časti sú z obecného kovu bez obsahu niklu v striebornej farbe. Dĺžka náramku aj so zapínaním je cca 20cm. 



Design : Kashaya