streda 31. marca 2010

Náramok Erika

Náramok Erika je pomenovaný po svojej autorke :)


Pozostáva zo sklenených korálok fialovej farby a voskovaných malých perličiek. Každá časť je navlečená na bižutérnej ihle, ktoré sú spojené krúžkami a ozdobené rôznymi príveskami z tibetského striebra. Zapínanie je na O-T mechanizmus, takže si ho človek zapne aj bez pomoci. Všetko je v striebornej farbe, bez obsahu niklu. Náramok je jednoduchý, ale nápaditý, čím skvele doplní každodenný outfit. 



piatok 26. marca 2010

Súprava Szuszi

Súprava Szuszi je pomenovaná po autorke nápadu tohto vzoru. :)

Súprava pozostáva z náušníc, náhrdelníka a náramku. Každý diel je šitý technikou Peyote z japonských korálok Toho Treasure, spojený 3 a 6mm korálkami Swarovski bicone vo farbe Crystal Golden Shadow a Burgundy, doplnený 12mm korálkou Swarovski v tvare Graphic, tiež vo farbe Crystal Golden Shadow. Doplnky sú v medenej farbe z obecného kovu bez obsahu niklu. Náhrdelník visí na voskovanej šnúrke bordovej farby, so zapínaním na karabínku. Náušničky majú uzatvátatelný háčik. 






streda 17. marca 2010

Ring

Tento trendy náhrdelník s kruhom je šitý technikou Peyote. Farbu Brown Iris (hnedo-kaki) dopĺňa žiarivá strieborná. Celok visí na tenkej, cca 65cm dlhej striebornej retiazke z obecného kovu. Ozdoby sú z českých sklenených korálok a korálok z tibetského striebra. 
Výborný doplnok k jednofarebnému vršku ;)



pondelok 8. marca 2010

Peyote

Náramok šitý technikou Peyote, v jemných odtieňoch fialovej a bielej. Vhodný na každodenné nosenie. Zapínanie je z obecného kovu bez obsahu niklu, v striebornej farbe a pozostáva z mechanizmu dvoch do seba zapadajúcich častí. 




štvrtok 4. marca 2010

Pandora

Náramok v štýle Pandora. Tvoria štrasové guličky vo farbe Tanzanite a Crystal, Swarovski 8mm rondelle, korálky z tibetského striebra a korálky z japonského skla. Všetko je navlečené na 925 striebornej retiazke s uzatváraním na karabínku. Celková dĺžka je cca 18cm aj s uzáverom.